2011. január 14., péntek

BODZAPEZSGŐ


Tipp: érdemes többet készíteni, mert kiválóan alkalmas szülinapra,
házassági évfordulóra és szilveszterig is eláll!
Egy szép üvegben kedves ajándék lehet!

6 megjegyzés:

  1. Szuper!
    Erre szavaztam :)
    Ki is próbálom, ha itt a bodzaszezon ;)
    Köszi Móni!

    VálaszTörlés
  2. :D
    Nem fogsz csalódni, nagyon finom!
    Ne felejts el szavazni egy poszttal lejjebb a nyereményért!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jól hangzik, de mi nem szeretjük a pezsgőt!:( Nem lehet "simára" készíteni, hogy ne pezsegjen? Gondolom, kevesebb ideig kell állni hagyni! Vagy?

    VálaszTörlés
  4. Én sem szeretem a pezsgőt, fura száraz és savas íze van. Ennek más.
    Próbáld ki fél adaggal. 1 hónap múlva megkóstolod, és meglátod, hogy ezt szeretitek e! Ha igen, akkor úgyis elfogy a meleg nyár alatt, és majd tudod, hogy jövőre mennyit kell készíteni!
    Ha nem fog tetszeni, akkor majd alkalomszerűen megkínálod a vendégeket. Eddig még senki nem mondta, hogy nem jó, úgyhogy bízok benne, hogy nektek is ízleni fog.

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm a tippet, ki fogom próbálni, mert rengeteg bodzánk van!:)

    VálaszTörlés
  6. A virágot nem mossuk meg!!!!

    VálaszTörlés