2013. május 7., kedd

Navaratna talizmán

"A Navaratna talizmán a Védikus Asztrológia több, mint 5000 éves hagyományán alapszik, és évezredek óta használják, a legáltalánosabb asztrológiai gyógymódként.
A Védikus Asztrológiában figyelembe vett kilenc bolygó a következő: Nap, Hold, Mars, Merkúr, Jupiter, Vénusz, Szaturnusz, Rahu, Ketu.
Minden egyes bolygóhoz rendelhetünk egy vagy több követ, amely kövek magukban hordozzák az adott bolygó tulajdonságait. Ha megvizsgáljuk a nemeskövek kémiai összetételét, azt tapasztalhatjuk, hogy szinte mindegyik ugyanolyan molekulákból épül fel, a színük és a szervezetre gyakorolt hatásuk azonban más és más. 
 Ennek egyik oka abban rejlik, hogy a kő magában hordozza a bolygó rezgését és ezzel együtt a minőségét is. Az igazgyöngy és a holdkő pl. a Hold minőségét rejti magában, a korall a Marsét, a kék zafír és az ametiszt a Szaturnuszét.
A Navaratna talizmánban az a különleges, hogy egyesíti, és egyensúlyba hozza mind a 9 bolygó erejét. A meghatározott sorrendben elhelyezkedő, vegykezeléstől mentes drágakövek asztrológiai hatását a világ minden részén nagyra becsülik. A benne található drágakövek a következők: Középen: rubin, majd a medál tetejétől az óramutató irányába elindulva: cirkon, holdkő, korall, achát, zafír, tigrisszem, citrin, smaragd.

A Navaratna tehát nem csak egy gyönyörű ékszer, hanem segíti, támogatja viselőjét a mindennapokban, az élet minden területén. "

(Forrás: http://www.navaratna.hu/)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése